Els tics totalitaris de la consellera Rigau

«No me interesa que media Cataluña hable castellano y la otra media catalán», afirma en una entrevista en El País

rigau_hispanofobia

La consellera Irene Rigau és possiblement un dels membres del govern català amb mes tics totalitaris, tret que combina amb un notable fracàs en la gestió de la seva parcel·la de responsabilitat, l’Ensenyament; fracàs, això ho hem de reconèixer, que ve de lluny.

En una recent entrevista a El País ha fet unes declaracions que posen en evidència el problema de Catalunya i, en concret, del seu govern nacionalista. Afirma la consellera Rigau que «No me interesa que media Cataluña hable castellano y la otra media catalán«.

El problema es que a ningú li hauria d’interessar que és el que li interessa a la consellera Rigau ni al seu cap, Artur Mas, perquè la llengua en la que parlin els catalans no es incumbència del govern. Tant és el que li interessi, el govern no s’ha de ficar en quina llengua decidim parlar (que, per altra banda, sempre ha estat el bilingüisme real i sense friccions) si no es vol convertir en un perillós govern totalitari. No és admissible que un govern es fiqui a dictaminar el que decidim parlar, sigui castellà, català o swahili.

Per altre banda, la consellera Rigau prou feina tindria si, abans de dedicar-se a decidir en què hem de parlar els catalans, es dediqués a la seva feina. Perquè encara que a la mateixa entrevista la consellera Rigau afirma que un dels problemes de la LOMCE és que no ha fet un diagnòstic de la situació als diferents territoris d’Espanya, cosa que desconeixem, el cert és que si ho hagués fet s’hauria trobat que els resultats a Catalunya son força dolents, amb una puntuació a les proves PISA per sota de Madrid, País Basc, Navarra, Castella i Lleó, Cantàbria, Aragó i Astúries. Que la consellera Rigau es posi a treballar en allò pel que la paguem tots els contribuents: millorar els resultats educatius dels escolars catalans; i que es guardi per casa seva els tics totalitaris. Tots en sortiriem guanyant.

ImagenCategories: Huid del nacionalismo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: