El prusés es una camiseta a un euro

Ya tenemos lema para el 11-S de 2083: «Ho tenim a tocar, ara de debò, us ho juro!».

De nuevo Albert Soler la clava: el prusés es una estafa, el timo de la estampita (de la camisetita, mejor), para que la casta lazi siga en el poder, llepant subvens y viviendo a cuerpo de rey mientras Catalunya s’enfonsa.

Vale la pena lo que dice el genial Albert en el Diari de Girona:

«Vendre per un euro les samarretes de l’11-S de 2020 a qui compri la d’enguany, com fa l’ANC, constitueix la més perfecta al·legoria del procés que algú pogués imaginar: això s’esfondra. Estem de rebaixes, i ja que això ha sigut un complet fracàs, mirem almenys de mitigar les pèrdues. Vinga, senyora, emporti’s cinc samarretes per dos euros i a més li regalo aquesta estampeta del Vivales, oli en un llum contra el reuma i les morenes. L’extraordinària oferta de dues samarretes de l’11-S gairebé pel preu d’una ha estat llançada al món per la secció gironina de l’Associació Nacional del Rifle de Catalunya (ANC), un està per convertir-se en llacista tan sols per aprofitar tal oportunitat. M’ha faltat només que m’emboliquessin tot el paquet amb la portada del Punt-Avui d’octubre de 2017, que proclamava Catalunya un nou estat, amb seient en l’ONU encara que fos de galliner. (…)

El que ignoro és quin interès té una samarreta de l’11-S de l’any passat, de fet ni tan sols sé quin interès pot tenir la d’aquest any. Potser hi ha qui les col·lecciona i li falta precisament la de 2020. En aquest cas, cal aplaudir la iniciativa de l’ANC, que com Panini amb els cromos de futbol posa a disposició dels nanos allò que els falta per acabar la col·lecció, tant li fa la samarreta de 2020 que el cromo de Paco Fortes. Els assidus als 11-S, encara que de nanos en tenen ben poc, es deuen reunir els diumenges en algun mercat de segona mà per canviar les samarretes. Els imagino d’aquí a un temps, empenyent un carretó a vessar de samarretes repes, intentant aconseguir la de l’11-S de 2083, aquella que posava «Ho tenim a tocar, ara de debò, us ho juro!».

No és per donar idees, però ja que es tracta de fer diners amb les derrotes, l’ANC podria afegir a l’oferta samarretera de l’euro, la clàssica frase «i la voluntat». Sospito que la voluntat en la tropa llacista és ja més aviat poca, i menys que n’hi haurà en un futur, però encara pot picar algun incaut. L’estafa de les samarretes funciona perquè a les manis ja no n’hi ha prou d’anar amb una trenca i una pancarta feta a casa. En les manis llacistes et diuen com has de vestir (i et venen el vestuari), què has de cridar i com has de moure’t, cosa que demostra com d’espontani és tot el procés, sorgit «de baix a dalt», com els agrada repetir. En realitat, l’única cosa que va de baix cap amunt són els diners, sigui en samarretes, en carnets de la republiqueta o en caixes de resistència.»

Una estafa muy burda, sí, y que daría para reír un buen rato, si no fuera porque han hecho de nuestra tierra un lugar mucho peor donde vivir.

Dolça i estafada Catalunya…Categories: CATchondeo

Tags: , , ,

3 comentarios

  1. Afortunadamente, cada día son menos los que «pican» con el merchandising del 11-S. Y ésto es porqure cada vez hay más catalanes que ven que se trata de una esecie de trampa…

  2. ya las podrian vender por 1,714 euros….yo necesito draps de cuina y ni en el chino encuentro estas gangas

  3. El problema es que aunque muchos ya no comprarán «camisetas», siguirán comprando la idea de «lestatopressor», «mandatdelpopla», «democràcia» y «Catadisney», aunque saben perfectamente que les están tomando el pelo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

  • Responsable: Edicott Consulting SL
  • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
  • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.