¡Enorme la Colla de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona!

Cada cop som més els dolços que ens neguem als dictats totalitaris del nacionalisme

13715497553788745158181991428

En la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona hi ha de tot, també molts dolços que ja estan tips de polititzar la vida i ficar-nos nacionalisme fins a la salsa. La vida és molt més gran i interessant que les obsessions nacionalistes i a la Colla de Sant Pere i Sant Pau ho saben.

És per això que, segons informa Tarragona 21, van decidir no participar a la Diada de la Marmota a Tarragona:

«L’entitat ha afirmat a Tarragona21 que “som apolítics i no prendrem part en un acte polític”, en paraules del seu president, Dídac Molas.

La colla sí assistirà a la tradicional ofrena floral del matí, un acte institucional que organitza l’Ajuntament de Tarragona davant al monument a Rafael de Casanova i que òbviament no té un to independentista. També assistirà a la tradicional diada castellera de l’Onze de Setembre a les 13 hores al Pla de la Seu, amb les altres tres colles castelleres de la ciutat.

“Els nostres estatuts fixen que som una entitat apolítica i l’acte que organitza diumenge l’Assemblea Nacional Catalana és polític. Nosaltres respectem tothom, però els nostres estatuts fixen que som una entitat apolítica. Ningú no hi anirà en representació de la colla de Sant Pere i Sant Pau”, ha afegit el seu president.

El tema sobiranista i la participació o no de la colla “no provoca cap debat intern” a l’entitat, ha destacat Molas. Sant Pere i Sant Pau no forma part de la Plataforma pel Dret a Decidir de Tarragona

No van anar, no va passar res i tots tant contents, lliures de nacionalisme i d’imposicions.

Enhorabona Dídac Molas, felicitats Colla de Sant Pere i Sant Pau per mostrar-nos que es pot viure sense plegar-se a les imposicions nacionalistes.

Dolça i castellera Catalunya…

bastoncillo



Categories: Catalanes universales, Catalunya de tots, Huid del nacionalismo, Tradiciones

Tags: , , , , , ,

6 comentarios

  1. Bravo valientes!!! Alzar la voz y llevar la contraria al omnipresente poder nazionalista es un mérito digno de héroes.

  2. Unas personas con dos dedos de frente!
    Muchos q ahora están cuando tengan q estar ya veremos si estarán Sres separatistas…
    Ir a figurar y hacer el pamplina es fácil…
    Ya veremos si vuestros líderes deciden tirarse al monte definitivamente y estan los Podemos con » los comunes» a la cabeza y los llaman al orden q pasa… Pq se se llame República, Federal, u otras Pamplinas no quiere decir q sea una democracia al.uso…recuerden la Ia URSS
    Unión de Repúblicas Socialistas Soviéticas…
    Estamos jugando con fuego!
    Lean Vdes. Por favor !

  3. Auguro que se les puteara todo lo posible por parte del régimen…. por lo que su valentía es aun más admirable.

  4. Todo lo contrario a los castellers de Lleida que se apuntan a todo aquello que huele a independentismo. Enhorabuena a esta colla de Tarragona, lástima que el alcalde de Lleida, el independentista del PSC Angel Ros, nunca les invitará a las fiestas de la ciudad.

  5. Enhorabuena a la Colla de Sant Pere i Sant Pau por dedicarse a divertir con su arte y talento a TODOS los catalanes, no sólo a la minoría marmotizada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.