Novell oblida el 42% dels seus feligresos amb dret a vot

El bisbe fa costat només al 58% del seu ramat.

Novell

La glossa del bisbe Novell del dia 27 de setembre pren partit polític, fa servir el llenguatge nacionalista que denomina «referèndum» a les eleccions autonòmiques, i demana 2 coses:

  1. Anar a votar: «Sabeu que l’èxit d’aquest referèndum depèn de la participació i tots coneixeu persones, parentes o veïnes, que per a votar necessiten que algú els animi i acompanyi. Oferiu-vos i ajudeu a una participació que faci inequívoc el resultat».
  2. Votar les llistes separatistes («el sí»): «Ha arribat el dia de la llibertat (…) Coneixeu la candidatura que vol aglutinar el sí que faciliti un reconeixement internacional al procés de la independència. Sabeu de l’altra candidatura a favor del sí. Us queda clar, també, que el vot per a qualsevol de la resta de candidatures significa no a la independència. (…) Si no sabeu que votar, escolteu els vostres fills i néts majors d’edat. El que decidim és el futur de Catalunya i el futur és d’ells».

La diòcesi de Solsona abasta quasi bé la totalitat de les comarques del Berguedà, Solsonès, i la meitat de la Segarra, l’Urgell i el Pla d’Urgell. Si suposem que la diòcesi abastés la totalitat d’aquestes comarques, a les eleccions autonòmiques del 2012 va passar el següent:

  1. El 27% del cens no va considerar oportú anar a votar, com ara demana el bisbe.
  2. El 15% del cens va votar PP+PSC+C’s+ICV+PxC (un 21% dels votants), opcions diferents a les recomanades pel bisbe, i totes elles amb variable presència catòlica.

Tot plegat un 42% del cens va passar de les recomanacions polítiques que ara dona el sr bisbe. No sabem quants catòlics n’hi ha a la diòcesi, però sembla just mantenir les proporcions.

Bisbe Novell: perquè es posa una samarreta que esberla el seu ramat? Li sembla bé anar contra el 42% de la seva feligresia? Se n’adona del mal que fa a l’Església arreu de Catalunya i a tota Espanya? Gràcies per dividir els catòlics en nom de la seva pròpia preferència política.

Dolça i dividida-pel-Novell Església a Catalunya…

bastoncillo



Categories: Alma, El 27 ese, Huid del nacionalismo

Tags: , , , ,

13 comentarios

  1. Este individuo, me niego a llamarle obispo, es un fanático indeseable…

  2. Oiga este «falso Obispo» y esperpento, no será el anticristo, que viene a la tierra para destruirlo todo??(ha bromeado conmigo un amigo del trabajo que no es creyente), y mira, seguro que no, pero existe una remota posibilidad que lo sea jajajaja

    Y hablando en serio, no es serio que un obispo promocione el ODIO entre las personas. ¿Qué estudio este JUDAS Novell, en el seminario? …La palabra de Jesús seguro que no estudió.

  3. No veo ningún sacerdote lo que veo es un boixo noi

  4. Necessitem un Munilla a Catalunya!!

  5. ¿Qué os parece si enviamos unas cartas al Vaticano para que el Papa conozca lo que está haciendo este Obispo Novell, que separa en el odio a los catalanes?

    Un obispo que hace lo contrario que debe hacer un religioso, unir en el amor a las personas.

    Es normal que el número de católicos en Catalunya esté bajando de forma exponencial!!!!!!

    El Obispo Novell más bien parece el Obispo del Diablo!!!!!!!

  6. Este «proces» en vez de sumar resta y divide. Ha dividido a los catalanes, a los españoles, a CiU, a UDC, a Convergència, a las familias, a los amigos, a los vecinos y ahora también a la Iglesia Católica, que con actos como éste contradice totalmente su voluntad de ser ecuménica y universal.

  7. Por el amor de Dios, ¿quién es este friki?.

  8. Palabras, anatemas, del apócrifo curita Novell. Verbum Dei, sed non credere multum… Però no us las creieu gens ni molt. Más le valdría que se atara al cuello una piedra de molino y se lanzara a lo más profundo del océano. Por escandalizar a la Santa Madre Iglesia y a todo el orbe cristiano!!!

  9. Los partidos como PSOE, PP y C’s deberían traer a gente del resto de España para que vigilen en los colegios el tema del recuento de votos… Si aquí no hay suficientes que se muevan.

  10. Ponte q dieta anda que ya se te está pegando la barriga de los del prusses…

  11. Escuchad a vuestros hijos y nietos adoctrinados por el sistema educativo inmersivo
    Los que quereis votar a junts pel si, llevad a aquellos que no irian, gente mayor, etc. Ayudadles a poner el voto dentro del sobre.
    Las elecciones de cataluña son ahora un referendum?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.