Ple de gom a gom el xiringuito de l’ANC a Plaça Catalunya

Cues i empentes per agafar els alliberadors fulletons de la Forcadell.

anc

13 de març. Cor de Barcelona a les 3 de la tarda. Els serveis d’emergència atenen els desmais dels fans de l’ANC… És broma, dolços. La gent agafa la moto i fuig de l’avorriment de l’ANC com del dimoni.

Dolça i empaitada Catalunya…

bastoncilloCategories: El 27 ese, Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

19 comentarios

 1. L’ANC, una entitat del «poble» que no cobra subvencions, i que no té res a veure amb la política i instituciosn públiques.
  http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2015/03/tmb-colabora-con-la-anc-para-promocionar-la-independencia-de-cataluna-17370.php
  Parece que siguen con el ruido, ya desesperados, con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona.

 2. patétic…

  i com diu la gent gran:i això,qui ho paga?…

 3. Carme Forcadell; ¿cómo estaba la plazaaaaaaa?
  – Abarrotaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 4. Han arribat al nivell dels testimonis de Jehovà… Tot i que la diferència és que els de Jehovà crec que no odien ningú…

 5. Dan hasta pena, esta panda de fracasados separatistas jajajaja

 6. Esta mañana había otro chiringuito igual en el paseo maritimo (villa olímpica) y un forco predicando el odio a los paseantes. Hablaba del expolio fiscal de Madrit y por un momento me han dado ganas de preguntarle por el expolio de los Pujol, Prenafeta, Alavedra, Millet, etc. Pero finalmente me he limitado a pasar de largo como hacía todo el mundo.

 7. Yo sigo insistiendo, que pinta la bandera de la UE ahí?. pero si van a quedar fuera si se produce lo que ellos quieren. Que manera de engañar y manipular (bueno de eso viven, con el permiso de la Generalitat que les da de comer con el dinero de todos).

  • Muy cierto Ciuradà. Una catalunya independiente jamás entraría en la UE, se lo han dicho y repetido 1000 veces todas las autoridades de la UE, pero cierran sus ojos y oídos, tal como hacen todos los que tienen el cerebro lavado por una secta destructiva.

   Con independencia NO HAY UE!!!!!!!! …pero eso da igual, ya que jamás conseguirán su sueño ruinoso de la independencia 🙂

 8. Em sap greu no conservar una missiva que l’ANC va enviar a totes les entintas culturals i esportives i que vàrem rebre a la meva entitat. Eren els anys de la febre indepe dels butifarrèndums de la Senyoreta Pepis d’Arenys de Munt i de molts més pobles i viles i de les cercaviles en furgoneta amb megafonia instant a la gent a anar a votar (2009 – 2010…).

  Com a president d’una entitat de muntanya federada, recordo en una reunió obrir i deixar damunt la taula tota la correspondència rebuda. recordo la dita missiva de l’ANC que ens instava amb un llenguatge autoritari i sense donar cap marge a l’opció de «desobeïr» (!!!!!????), tota la retahila de coses que HAVÍEM DE FER, SÍ O SÍ (que si penjar cartells i, per descomptat, la quadribarrada estelada en lloc ben visible, que si signar i remtre signat un manifest, que si repartir els fulletons que hi havia al sobre, que si alliçonar als mebres de l’entitat,…). Tot el què havíem de fer, sí o sí, com ho havíem de fer i en quin ordre i les conseQúències de no fer-ho ben fet!!. Ni tan sols un «sisplau» o un «si tinguéssiu a bé»… FEIXISME PUR I DUR. Si ho conservés és que anava a la fiscalia per què, d’ofici, es perseguís com a extorsió o xantatge.

  evidentment, conscient de què a l’entitat hi havia quatre abduïts 7 abduïdes pel nazi – onanisme dels pebrots i per evitar discussions estúpides em vaig limitar a deixar-ho damunt la taula. Ningú va comentar res i ningú va penjar cap senyera. COLLONS QUE JA FA TEMPS QUE ELS MOSSÉNS NAZI – ONANISTES ESTAN ENVERIANANT INCLÓS L’EXCURSIONISME I EL MUNTANYISME, ni la muntanya ni els muntanyencs poden deixar en pau.

  • Aquest NO deixant en pau a ningú.
   Son uns malats!!!

  • Aquestes coses calen que arribi a tota la població!.
   Moltes gràcies per la informació. Aixó demostra realment el que son de l’ANC, i que de democràtics que tant s’omplen la boca, no tenen res, al cotnrari, el que tenen son tics autoritaris. El pitjor de tot com el Govern que hauria de governar per tots, governen al dictat d’aquesta entitat, col.laborant en tot el que faci falta, i si fa falta donar-his els calers de tots, ho fan. Aixó de democràcia NO TÉ RES!

  • Aquests nacis (nacionalistes) tancats i plens d’odi estan deixant en molt mal lloc als catalans i a tota Catalunya, no només envers la resta d’Espanya sinó també en l’àmbit europeu i mitjançant el viatges que es pega l’Artur Mas per fer el ridícul i escampar el seu missatge patètic i xenofobic a d’altres països (que no li fan gens de cas doncs a cap país de la unió europea li fa gràcia el seu discurs separatista, victimista i naci) a nivell internacional. A veure si els fem fora d’una vegada.

  • Molt aclaridor el que expliques del taranna que gasta aquesta gent. Llastima que no conservis aquesta documentacio per portar-la a brussel.les a traves de SCC per a que vegin a la UE de que va tot aquest proces i com s’ha anat coent als darrers anys. La part positiva es que ara cada cop som mes els que davant d’accions d’aquesta mena no callem i tenim mes eines per criticar-les. DC sens dubte ha contribuit a que hi veiessim mes clar.

 9. Jajaja…
  El viernes…unos de esos de la ANC… tuvieron la cara de acercarse a dar su basura de propaganda a la gente…yo me escabulli…pero detrás mio a una chica joven se la dieron a la fuerza…y la chica…la rompió con rabia delante de la voluntaria…se quedo de una pieza…
  Con mala uva ( lo reconozco) me puse a reír…fué un reflejo inconsciente…pq la voluntaria estaba cortando el paso y acorralando para que si o si tuvieras q coger la papeleta!!!
  Por eso la chica la rompió delante de la voluntaria con rabia y mirándola a la cara…puso una cara la voluntaria q me dio risa…jajaja una situación surrealista .

 10. No se si levantan el brazo con los cuatro dedos cantando els secadors cuando levantan la bandera en estos chiringuitos…
  Veo que tienen dos ordenadores puestos sobre la mesa… vaya organizacion!!

 11. La insistencia, la incapacidad de razonar de esta gente separatista da vergüenza ajena. Son verdaderos fanáticos, sectarios, mentirosos. Se irán deshaciendo en el agua de la vida ciudadana como un azucarillo. Lo malo es que estos montajes se pagan con dinero público.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: