Espanyansroba? No, home, no. Ens roba el nacionalisme

Alguns encara no s’enteren.

espanyansroba

Al carrer Fontcuberta de Sarrià es pot veure aquest missatge. Ens agrada molt perquè és una mostra de que el nacionalisme viu d’eslògans que semblen formulats per la Lega Nord, i que reflecteixen molt bé el caràcter negatiu d’aquesta ideologia. Des del 25 de juliol de 2014 sembla sortit del segle passat. Aquell dia ens vam assabentar que qui ens robaba va dirigir la Generalitat durant 24 anys. El Gran Estafador es deia Jordi Pujol, guia espiritual del nacionalisme català durant més de 40 anys.

Encara creu que espanyansroba? Molt bé. Faci una prova: apagui TV3, miri aquest vídeo sobre la família Pujol i entri al 2015 informat.

bastoncilloCategories: Economía, Huid del nacionalismo, Pujol & family

Tags: , , ,

5 comentarios

  1. El Gobern de la Generaalitat es de los màs antiguos del Mundo. En los tempos de Alì Babà, ya tenìa 40 representantes.

  2. El Gobern de la Generalitat es de los mas antiguos del mundo. Ya en la època de Alì Babà ya tenìa 40 diputados.

  3. Resulta ridícul que el nacionalisme català es queixi de «dèficit fiscal», ja que els «territoris» no aporten a l’Estat, sinó que ho fan els ciutadans en funció de la seva renta. Els impostos estatals són iguals a tot Espanya (però no els autonòmics, i a Catalunya, com diu Gay de Liébana, junt amb Suècia i un país del Carib, tenim la fiscalitat més alta: gràcies senyors del Règim nacionalista). I sobretot, resulta ridícula i cínica la queixa de «dèficit fiscal» quan Catalunya aplica un dèficit fiscal a Barcelona, per redistribuir riquesa en la resta de províncies catalanes, en un factor que és el triple del dèficit fiscal de Catalunya envers el conjunt d’Espanya.

  4. Record molt bé el esslògan que el fill del pare Pujol va omplir als camins que düien al Estadi Olimpic ( maravelloses olimpiades les de Barcelona, aixó es ben veritat) «Catalonia is not Spain»; escolti i tant que nó, un President que dona forts conseills a tot a reu de la laboriositat i honestitat mentres ell i els seu fills van amagant (Oh! grandíssima honestitat) els doblers a l’hissenda pública i fins i tot l’origen del caramull. No, evidentment Spain no auría permés tanta al.legría fiscal. Bon día.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: