Los 2km de plásticos de la Vía Augusta de BCN no duran ni 24h

Els han netejat els de Disseny Barcelona?

viaaugusta

El plàstic, al contenidor groc. Civisme. Gràcies pel vostre bon gust.

Los de la todopoderosa y despilfarradora ANC están desesperados. Ayer domingo la Vía Augusta, entre Aribau y Sarriá, amanecía con las farolas ensuciadas por sus antiecològicos plásticos amarillos. Los plásticos, como bolsas de basura, colgaban lánguidamente en lo alto, una visión fea, sucia y cutre, muestra de la Caspalunya que nos espera con el noupaís.

Esta mañana la Vía Augusta amanecía de nuevo limpia y aseada. Quizás hayan sido los rayos y la lluvia purificadora que han iluminado Barcelona de madrugada. Tal vez chavales del barrio en lucha contra el cambio climático. Posiblemente alguien asqueado por la visión guarra y de vertedero que ofrecía su calle.

El cas és que els 2km de la Vía Augusta ja són lliures de nacionalisme, mal gust i caspa groga. I a més, sembla que han reciclat.

Dolça i bella Barcelona.

bastoncilloCategories: En el Butifarrèndum, Uncategorized

Tags: , , , ,

28 comentarios

 1. A. XVC
  Vosotros haréis lo que habéis hecho hasta la fecha. NADA. El paro , la degradación de la sanidad , y de la enseñanza es consecuencia de la mala gestión y endeudamiento de los gobernantes secesionistas . Y si hubiese secesión , seria MUCHO MAS DE LO MISMO.
  La mayor parte de los impuestos los recaudáis en el resto de autonomías (con las ventas a . .) , si hubiese secesión, no habría dinero ni para las comisiones a los políticos.
  ¿Hablas de dignidad? La que os falta por mantener la nacionalidad con la que se os conoce en todos los organismos internacionales ( DNI , pasaporte ) . Vuestros antepasados llegaron de otras tierras . Lo digno seria coger la maleta y volver a la tierra de donde salieron,renunciando a la nacionalidad española.
  Recuerde que esta autonomía tenemos el 18% del PIB español y el 82% restante corresponde al resto de autonomías , con las que consiguen buenos beneficios los empresarios catalanes.
  Un futuro en el que se tengan que atender a 7millones de consumidores, (cuando ahora tien 47 millones) es la condena de la industria y comercio catalán. ¿Sabe porque ? Por si acaso.Los costes fijos de produccion serán tan elevados que no podrán competir (siempre habrá excepciones)
  Cataluña , básicamente ,seria centro de , casinos, sol, nieve. O sea industria del ocio.
  Pregunta a las empresas del cava, como recuperaron el bajón de ventas., y te podrán informar que el precio medio por botella bajo un 14%. ¿Tienes formación empresarial ? Pues sabrás el grave problema.

 2. Aqui hay mas de uno que utiliza el traductor castellano-catalan para responder…..los inadaptados !!!!!!!

  • Algún problema? En mi caso, es por escribo rápido, pero eso no quiere decir que no sepa catalán.
   Lo importante es escribir como uno quiere, uno es libre de escribir en el idioma que quiere, y si le cuesta entender un idioma, pero hace el esfuerzo de escribirlo, creo que se debe valorarlo, cosa que algunos parece que os moleste, eso precisamente es aceptar la democracia, cosa que algunos os molesta un cartel que ponga «Plaça Espanya» en Sitges, por que lleva cierta palabra, esa es «vuestra» democracia.

 3. XVC , se dice España, o espanya en todo caso. Pero entre lo de defender los plastiquitos, querer imponer tus ideales y las faltas de respeto reiteradas hacia españa y el ser incapaz ni de escribir bien su nombre dicen mucho de ti.

 4. Es natural que los que tienen el alma sucia, lo ensucien todo a su paso… Sucia ANC.

  Muchos de estos plásticos acaban en el mar, donde muchos animales mueren al tragarlos o al enredarse en ellos… ANC destruye la naturaleza, deberían denunciarlos Greenpeace o Ecologistas en Acción.

 5. Yo he reciclado un trozo de la C/ Barcelona, de Girona. El plàstic, al contenidor groc!!!

 6. Com sempre no enteneu res de res.

  El plàstic groc el paguem nosaltres, de la nostre butxaca, ho pengem nosaltres del nostre temps.

  Vosaltres si voleu podeu anar despenjant, sempre en hi haurà algú altre que en pengi més.

  I sabeu per que ?, doncs per que ara és el nostre moment, el millor que podeu fer és apartar-vos i deixar el pas lliure, potser aprendríeu alguna cosa de profit, potser us en adonaríeu que amb Escanya no es pot sobreviure amb dignitat.

  Traieu-vos la bena dels ulls i desperteu d’una vegada !!!

  Adoneu-vos del país que tenim i de com Escanya l’està ofegant.

  I si al capdavall segueix sense agradar-vos, aquí no volem a ningú a desgrat, nosaltres farem el nostre país gran i pròsper, vosaltres podeu anar fent via … si voleu, és clar.

  • Tot el que vosté diu ho podria demostrar. Aquest argument de que «l’única manera de canviar les coses es amb l’indepèndencia», ja farta, es fals, popuslita i manipulador, ja que dóna entendre que es «o lo bo o lo dolent», quan aixó que ho considera vosté «dolent», potser no es tant, i es pot canviar entre TOTS, siguin d’on siguin, en canvi «lo bo»; potser no es tant bo, encara que insistiu, i l’únic que fa el «bo», es crear fronteres allà on no n’hi ha, amb la conseqüent factura social. No cauré en la VOSTRA trampa populista, i si no es així, feu el favor de tornar tot el que ha robat Pujol a Suïsa i Andorra i CiU amb les comissions del 3%…
   Sobre els plàstics grocs, aixó summa-hi els INFINITS ( i no exagero) tríptics, cartelles, fullets de l’ANC, alguns d’aquests gegantins i que costen un pastó, aixó li sumes les despeses en publicitat als mitjans (inclùs estrangers), que una simple entitat assumeixi aquest cost brutal, que ni tan sols ho fan els principals parits polítics, o fins i tot els principals equips de futbol, ho veig totalment impossible, l’única possibilitat és que algú ús dóni de menjar, segur que aixó últim ho negaràs i em diràs que sóc un «ignorant espanyolista», deixi’m dir-hi que les despeses fora de pressupost cada día estàn mès de moda, vegui’s el cas dels «black».
   A mès hem pogut vist la propaganda brutal que fa la Generalitat a l’ANC, fins i tot hi han Conselleres del propi govern que a vegades van a la giganquesta, es veu que per aixó sí que tenen temps, per arreclar els veritables problemes no, abans les obsesions identiràries que els problemes reals, gràcies a aixó, Catalunya ha passat de liderar tots els factors econòmics amb tercers i quarts, i si segui aixó amb una indepèndencia, quin futur mès negre le espera a Catalunya!

  • «Vosaltres si voleu podeu anar despenjant, sempre en hi haurà algú altre que en pengi més».
   Peró a vosaltres no se ús acaba els diners mai? Digueu que l’Estta Espanyol «ús expolia»; i per aixó passeu gana, desprès si que teniu diners per plàstics grocs? Per qué no gasteu aquests diners en menjar?

  • Nen, si vols penjar merda groga, fes-lo al saló de casa teva, no als nostres carrers.
   Si creus que ara es el teu moment, dona´t pressa, que el moment s´acaba.
   Si penses que ens apartarem, vas ben errat.
   Qui ha ofegat Catalunya després de 35 anys d´autogovern és el nacionalisme tronat, el saqueig dels Pujol & company i l´ombliguisme fanátic separatista nodrit per TV3 i l´escola del règim.
   Milions de catalans estem fins a la barretina, nano.
   Aquest és el país dels avis, dels pares i un dia serà el dels nostres fills si Déu vol.
   I seguirà sent Espanya, i seguirà acceptant que alguns radicals enverinats de nacionalisme caspòs ens vulguin fer tornar a la pitjor part del segle XX.
   Pau i bé, macu.

  • Gracias, hamijo XVC, por darnos la posibilidad de elegir. Seguro que el 99% de los dolços prefiere quedarse en su país, que lo es tanto como vuestro, a pesar de que queráis apropiaros de él.

   Yo sí, yo os doy el paso libre para que, cual lemmings, os tiréis por el barranco…el problema es queréis arrastrarnos con vosotros. Comprenderás que esto no me termine de hacer mucha gracia. O igual pretendéis que os demos las gracias. Hay veces que me cuesta.

   PS: te ha quedado el post muy mono, escrito a las 17:14. ¿Lo has hecho aposta? Te felicito por tu precisión, digna de mejor causa. Por ejemplo, de estudiar algo de Historia.

  • Enhorabuena. Esto no se lo esperan.
   Creen que tienen derecho a expulsar de su país a quien no sea de su colla.
   El país es España.
   Y no nos iremos.
   Por muchas tonterías que hagáis.
   Ya os cansareis de comprar plástico.
   Agur

  • Estima i benvolgut XVC , penso que qui no enten res i no s’entera de res ets tu maco. Això d’embrutar els nostres carrers amb la vostra merda groga potser a tu et sembla net, polit i maco. Ja podeu penjar els porcs plastics grocs que vulgueu. No ens agrada aquest nou pais que voleu imposar-nos a desgrat.

   Dubtem molt que ho pague de la vostra butxaca, atès que ja sabem d’on venen tants calers.. i si, es el vostre moment, el gran moment. Tireu endavant fins que caigueu pel precipici … però no ens arrossegareu amb vosaltres en la caiguda perquè no volem ni ens dona la gana. I no parlis de dignitar perquè ja es veu que no la coneixes en absolut nen.

   Per altra banda, qui ens ofega son els teus amics , el MHPG, l’Oriolet, Na la Carme, Na la Muriel i total la colla que tant adores i segueixes… ves doncs i endavant i no contis amb que ens apartem … ja,ja…ni parlar-ne. Resistirem les vostres bogeries tant com puguem. Apa, endavant amb el teu meravellos i divi nou pais, que t’aprofiti molt maquet….

  • 1 Com que he estat a l’àrea econòmica de l’ANC puc dir amb tota seguretat i convicció que mai ha entrat un euro de diner públic, tot el que te l’ANC ve per donacions i les quotes dels seus associats.

   2 No sóc jo qui ha de demostrar que la única solució als problemes és la independència, hi ha moltes promeses incomplertes, moltes lleis a les que no se li ha fet cas (el mateix govern que vol fer complir la llei PER UNA CONSULTA AL POBLE, es salta les lleis i les incompleix reiteradament, Escanya és el país amb més sancions de la UE per incompliments) Si hi hagués voluntat de solucionar els problemes i sobretot d’acomplir les lleis, el govern escanyol hagués pogut començar fa dècades, i no esperar la revolució de tot un poble, uuiii, perdó que no, que hi ha milions que no ho volen, va home va. !!!! ja ho vàrem veure, ni amb autocars pagats vàreu omplir la plaça de Catalunya. milions !!! hahahaha.

   3 Una cosa si que hem d’agrair a Escanya, que en el se afany de mostrar merda, ens està aixecat tots els xoriços del país, ara sols falta que faci el mateix amb tot el seu territori (Terra Mítica encara no ha estat investigada, quins ……. !!! ) Quan ho facin de veritat, no hi haurà prou presons, be de fet, un cop estiguem fora, Escanya per si sola ja ho serà una presó.

   4 Hi ha consellers que van a la Gigaenquesta, curiós oi que hi hagi llibertat d’expressió ?? us sobta oi que una persona pugui dir el que pensa quan resulta que no coincideix amb el vostre pensament ?? acostumeu-vos-hi, és un altre dels punts forts d’una democràcia, votar, consultar, llibertat d’expressió, aneu-ho repetint.

   5 Si, ens escanya i hi ha molta gent que passa gana, i tot per una nefasta, no, més ben dit inexistent política social que permeti solucionar-ho, amb els 17.036 Milions que no haurem de veure com ens prenen, per que els gestionarem nosaltres, podrem aplicar les polítiques correctes i no gastarem amb inútils AVE, ni aeroports fantasmes (i encara no ha sortit ni una esquitxada de corrupció en tot això ?? molt sospitós, o potser que com que no ho ha fet cap català, no cal investigar-ho).

   6 Encara penseu que una televisió (que suposo que no veieu, per separatista i partidista, noooo les altres no son partidistes, son d’allò més neutrals, hahaha, va home va … ) que una televisió que té una quota de pantalla del 17 % pot manipular a tot el poble ??? Carai !!! quin poder de persuasió té TV3 !!! de ben segur que dels EUA els vindran a fitxar a tots si ho saben fer tant bé …. argument simplement ridícul, que a una persona ja no dic intel·ligent, si no, que raoni, no se li acudiria de repetir, pensar-ho ja és de malat mental.

   7 Estudiar història és un bon consell, si, de veritat, i us el recomano a tots fins i tot el dels llibres més franquistes, és curiós com no tot és pot manipular, molt ? si, però tot ? no. mireu, llegiu, i si us atreviu, estudieu història. Ves a saber, potser aprens alguna cosa que et fa veure una mica més enllà del propi nas. ( i la veritat, ni me’n havia adonat de l’hora, esteu més obsessionats vosaltres que nosaltres, nosaltres ja anem veient el canvi, el nou futur. no ens cal reviure generals colpistes que van ensangonar tot un país per anar un cop més contra el poble i contra el govern escollit democràticament).

   8 i final, i tan que ens aprofitarà el nou país, i sabeu el millor, a vosaltres també, d’aquí res ens estareu donant gràcies per haver produït el canvi, per haver alliberat Catalunya d’Escanya, i aleshores, tranquils, no vindré a riure, tant sols com un bon amic seguirem fent el camí junts, sense vergonyes, sense animadversió, sense disputes i sense rancúnia. Tots serem els habitants d’aquest nou país, CATALUNYA.

  • Per XVC:
   1. Ja estem acostumbrats a despeses fores de pressupost, blacks i tal. Tranquil que, a mesura de que passi el tems, cadascú posarà les coses al seu lloc. Es IMPOSSIBLE que una simple entitat pugui assumir el cost d’una cmapanya publicitaria tant BRUTAL com la que fa l’ANC, impossible, aixó fa una pudor.
   2. El Govern espanyol farà moltes coses malament, peró el Govern Espanyol i els nefastos polítics espanyols ( els catalans són igual de nefastos, per cert), NO es Espanya, si amb aquest argument, proposes crear fronteres, perdoni peró es penòs, i inclùs xenofob, i no cola, i mès quan els polítics catalanes són exactaemtn igual de nefastos, llavors per qué vols la indepèndencia? Simplement l’únic que ha passat es que els polítics catalans han aprofitat la crisis econòmica, per dit que tot és culpa d’Espanya, i que amb la indepèndencia serem meravellosos, si aixó és es movimient del poble com ús ompliu la boca, mès aviat és una MANIPULACIÓ de masses. Simplement voleu mès poder pels teus, el benestar ús la SUDA, i la prova és que mentres digueu que tots els problemes de Catalunya és culpa d’Espanya, i per aixó demaneu la indepèndencia, els polítics que mès cobren són…..els catalans, llavors com vols que ús cregui? Podrieu començar per predicar en l’exemple? Ho feu? NO, doncs la prova de que el benestar dels catalans ús la suda, i nomès ús interessa l’indepèndencia pel poder.
   Per cert, que si fous «la voluntat del poble», no caldira inundar Catalunya de cartelles de l’ANC, i passar per casa per casa per dir-nos «que meravellòs seria l’indepèndencia»?
   3. No para de sortir merda que afecta a tots els pol´tiics de TOTA Espanya, pensin com pensin, per qué desprès digueu que la justícia espanyola és partidista…Peró es veu que a Catalunya, tot es perfecte, oi? És veu que els comptes del Pujol, el 3%, l’ITv està la mar de bé.
   4. Doncs una consellera ha d’estar per la seva feina, que per cert benestar social no és que tingui pocs problemes perfectament, i no anar a actes ideològics, estàs justificant aixó? Aixó es democràcia? per qué jo trobo propi de dictadures.
   Sobre la «llibertat d’expressió, abans que la llibertat d’expressió estàn les bones formes i la llibertat d’informació sobre les conseqüències d’una Catalunya independent, i el cumpiment de la llei, i les TRES coses ho negueu, sense aquestes tres coses no es pot votar una cosa tant seriosa com una separació, per tant, que es vegui realment quina és la vostra democràcia, aquestes coses per cert, són mès pròpies de països de tercer món, es el vostre model de la Catalunya independent? I com li he dit al punt 2, han manipulat als catalans per qué pensin com els indepes, igualet que als anys 30 amb Alemanya amb cert pensament que o diré el nom, i que va guanyar unes eleccions. Per cert, que jo sàpiga, a Catalunya es vota, hi han eleccions. Es que sembla que per els indepes mai és pot votar, per aixó suposo que tant «volemvotar».
   5. I a Catalunya també hi passa gana. Aixó dels AVE’S i bla, ses exactement igual a dir que el Govern Català s’ho ha gastat en una L9 que no està acabada, i està costant mès del doble del pressupossat, i molt mal planificada per el múltiple d’accidents que ha patit la tuneladora, d’un CARRIL VAO inútil, d’un Aeroport a Lleida semibuit, d’un Aeri a Esparreguera sense telefèrics, per no parlar de sous d’escàndol ( els mès alts de tota Espanya), estructures inútils, consells comarcals que no serveixen de res, subvencions astronòmiques, directius d’empres públiques amb sous dels presidents dels països mès rics d’Europ, per tant, per qué veguis que a Catalunya no és gaire diferent d’alló que et queixes, i seria millor canviar-ho TOT a nivell d’Espanya, i ens estalviem fractures socials i sortida de la UE, no creus?
   6. Té un 14%, per cert, emetent Champios i F-1 i amb un pressupost de 250 milions d’€. La d’Aragó, amb un pressuposot de 50€, en té nomès un punt menys. TV3, pel que jo sé, el ha fet és aconseguir un públic fidel, mentres la resta no la miren. I li recordo que també hi ha 8tv, la Vanguardia, RAC1, El Punt Avui, etc…que reben subvencions astronòmiques de la Generalitat, i desde que goberna CiU, les han augmentada, mentres hi han molts catalans que passen gana ( per qué desprès digui que és culpa d’Espanya).
   7. No se història, els historiadors saben millor que vosaltres, peró veient com manipuleu a la gent actualment, no mextranayaria gens que manipuleu l’història.
   8. Veient la vostra manera de governar que teniu a Catalunya, es a dir prioritzar despesa identitària i de poder a social ( i si no, prediqueu a l’exemple, cosa que no feu, i aquest tipis de lliçons no tenen cap mena de credibilitat), el camí del «nou país», crec que serà molt negre. Mateix pel mateix, i afegeix-li fracura social, sortida de la UE, fugida d’empreses,etc… Aquets «nou país», que prometeu, no te gens de bona pinta, i amb tot el que he explicat ho demostra. Tampoc veig que demaneu als vostres polítics catalans que ús ajuden, que prediquin a l’exemple, per tant cap mena de credibilitat.

  • Evidentemente, hamijo XVC, cuando me refiero a estudiar Historia no me refiero a acudir a conferencias del hamijo Curull, o a leerse de pe a pa la web de INH. Eso sólo lo recomiendo en caso de depresión profunda, como risoterapia.

   Cuando se refiere usted a aeropuertos fantasmas, supongo que el que más cerca le pilla es el de Lérida-Alguaire, al cual, a pesar de su fracaso comercial, la Generalitat adjudicó unas obras de ampliación. ¿Por qué3%? Ay, perdón, se me ha ido el teclado…

   Lo de la libertad de expresión ya es de traca. Si en España no existiera la libertad de expresión, muchos de los líderes indepes ya estarían juzgados y condenados, y gente como usted, hamijo XVC, no podría soltar las sandeces que suelta por internet. Al contrario de, por ejemplo, esa TV3 que no ve casi nadie, donde en los «debates», todos están de acuerdo. Salvo el día que llevan al muñeco del pimpampum, para guardar un poco las apariencias.

   Y ya que lo tenemos aquí y aprovechando su paso por el tema financiero de la ANC, ¿le importaría explicarnos esos 1,5 millones «inexplicables»? Gracias.

 7. El viernes por la mañana salí de casa, en la calle Aragón y vi que habían ensuciado algunas farolas con plásticos amarillos. Como iba con prisa, me dije que cuando volviera por la tarde quitaría algunos. No hizo falta. Al volver ocho horas después no quedaba ni uno.

 8. Sí, sí, pero todo esto lo están pagando con nuestro dinero. ¿Nadie ha denunciado a la ANC o a la Gene por malversación de dinero público?

 9. Deu ser el primer cop que aquets nanos tenen ganes de netejar res. L’independentisme funciona! Torna als porcs en grans agents cívics!

 10. Desde que le ha dado a la ANC por adornar arboles, farolas y mobilario urbano con plasticos amarillos, e incluso marcar los comercios adeptos a eso que llaman proces, estoy esperando encontrarme con uno de estos adornos para hacerlo trizas, Porque estoy mi derecho y cualquier partido ecologista tendria que estar en contra de que se maltrate a los arboles urbanos, o que ensucie la ciudad con tanto plastico.

  Saludos

 11. Estupenda acción: contra la caspa, champú del pueblo. quitar todo lo que los golfantes y ladroens del gobierno de Mas ponga para incitarnos a la división.

 12. El plàstic groc, al contenidor groc!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: