Espanya ens roba? De debò?

L’Estat espanyol tapa el forat de Catalunya Caixa i perd gairebé 12.000 milions d’euros

LOGO 1

Finalment el forat generat per Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa l’ha hagut de tapar l’Estat espanyol, és a dir, el conjunt dels espanyols, amb unes pèrdues properes als 12.000 milions d’euros.

Un forat que van generar els polítics catalans, amb el “sociovergent” Narcís Serra com a figura senyera, gràcies a la seva pèssima gestió i a les corrupteles en que van enfonsar unes institucions que, fa una pila d’anys, eren sòlides i feien una gran tasca social.

A tall d’exemple, recordem el següent titular del passat mes de març: Caixa Catalunya prestó una fortuna a empresas quebradas afines a Mas. All´podem llegir com “La entidad financiera catalana estuvo presidida por Narcís Serra hasta que fue intervenida y ahora se ha conocido que prestó o invirtió 5.450 millones de euros en empresas constructoras catalanas a pesar de que conocía que estaban técnicamente quebradas o incluso en situación concursal”. Més endavant podem llegir que “dos de estas beneficiadas fueron Vertix y Comsa. Ambas recibieron cientos de millones y según indicó Javier de la Rosa a la UDEF, este señaló a sus dueños, Felip Massot y Carlos Sumarroca, como «testaferros de Jordi Pujol y Artur Mas».”

I aquests són els polítics catalans que gestionaran la nova República de Catadisney!

És molt discutible que aquests forats generats pel pitjor de la casta política catalana els haguem de tapar amb els nostres diners, però és de justícia reconèixer que aquest esforç l’hem fet tots els espanyols.

Tindrà en compte el Sr. Mas Colell aquests 12.000 milions a l’hora de calcular el seu fantasiós dèficit fiscal?

admin-ajax.phpCategories: Catalunya de tots, Economía, En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , ,

3 comentarios

  1. Cuand enparlen de robatoris, están parlant de la familia Pujol?

  2. Quan el robatori es generalitza, més que preocupar-nos del lladres, caldria centrar-nos en els que permeten el robatori generalitzat. m’explico: hi ha que s’aprofita del sistema per robar, i ja qui adapta el sistema per a poder robar. Aquí ens centrem en els lladres, culpables i condemnables; però ens oblidem del que ho han permés, ho continuen permeten (quatre anys al Fabra es considera una condemna exemplar i exemplaritzant, pel 1.000 milions ja me’ls passo jo 4 anys a la presó, que al final quedaran en res), i ho permetran.

  3. Entre això, i el fet que Catalunya rebés el 46% de l’FLA estatal el 2013, queda algun volemvotar que continuï dient Espanyansroba? I és que, de fet, aquest repugnant i falaç lema seria igualment repugnant i falaç sense això de l’FLA o Catalunya Caixa. Molta gent, senzillament, no comprèn com funciona l’estat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: