CiU ja és el partit piròman de Catalunya.

Ha descarrilado al catalanismo moderado en el separatismo.

 

Nosaltres som bons, vosaltres sou dolents.

espanya subsidiada

Espanyansroba.

espanyansroba

No al diàleg.

consulta

 

Visió de túnel, cap al túnel.

estat propi

Extremisme.

procés

 

CiU ha transformat molts catalanistes en separatistes fanàtics. El to d’en Mas i els seus assessors (la gent de CiU i La Vanguardia els deia «talibans» als anys 90) ja no és el del respecte, la moderació, el pacte, l’enteniment i l’amor a Catalunya. Ara ens adonem que potser no ho havia estat mai. Però en queden molts que, perplexes, estan fins el gorro de la radicalitat de la família Pujol i el seu nepote Artur Mas. Encara estimen Catalunya i se n’adonen de la trencadissa social que CiU està atiant.

CiU deia que era el pal de paller del catalanisme. Ara ha calat foc al palleram. 

Dolça i atribulada Catalunya, què t’ha fet aquesta gent?…

bastoncilloCategories: En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , ,

10 comentarios

 1. A quin fiasco es refereixes? Estic interesat en saber-ho. Gràcies.

  • Tremosa es va passar tota la campanya europea dient que «ALDE defensa el dret a decidir». En un debat a 8TV, Javier Nart li va presentar el document amb el manifest dels principis d’ALDE, on el «dretadecidir» no apareixia per enlloc. Mentrestant, alguns com Marc Guerrero, de CDC, van dir que «seria horrorós que C’s i UPyD entressin a ALDE».
   https://twitter.com/jordi_canyas/status/478993697410150401

   Ara, Tremosa i Guerrero s’han hagut d’empassar les seves paraules, i Tremosa està fora de joc, desactivat a ALDE per la superioritat numèrica d’UPyD i C’s. Els seus amics de la Lliga Nord (formació xenòfoba, com CiU) l’han convidat a passar al grup dels euroescèptics.

   Ja d’entrada, ALDE ha publicat el seu manifest, que defensa la integritat territorial dels estats membres de la UE. Jejej…

   Es poden dir mentides a TV3, pot dir mentides l’horripilant Francesc Homs, etc. Però fora de la «casa/cosa» nostra que tenen muntada aquí a Catalunya, s’han d’empassar les seves mentides.

  • Te ha quedado claro, «Antoni», lo que te ha escrito ʺcomentadorʺ, o te lo pinto con colores.

   Una sociedad democráticamente débil es presa fácil de aquellos que quieren destruirla para imponer su dictadura. Sólo el pueblo puede salvarla. Despierta, Contacta y Movilízate (DECOMO). Te estamos esperando.

 2. Bon dia:

  Al meu semblar l’imatge del senyor de CiU que va caminant només pel desert és molt encertada.

  És sense dubtes una visió «premonitoria» : el senyor Artur Mas buscant un racó oblidat per amagar-se i expiar el seu pròxim desastre electoral.

  I com a música de fons Amaral cantant “Camins…”……

  Salutacions a tothom.

 3. Como ya he manifestado en otras ocasiones son unos fanáticos nazis, en cuanto el gobierno catalán declare la independencia, no quedará otro remedio que declarar la suspensión de la autonomía, detener, juzgar y meter en la cárcel a todos los componentes del gobierno. En definitiva aplicar la ley con todas sus consecuencias.

 4. A Mas le pasara lo mismo que a Hinderburg con Hitler. Los de ERC se lo quitarán de encima en cuanto que consigan lo que quieren. Mas debe de querer entrar en la wiki como el salvador de la patria y sueña con que la plaza Sant Jaume lleve algún día su nombre. Espero que la Historia les haga justicia como dos chiflados que llevaron a Cataluña al borde de la fractura social y el abismo político.

 5. esa bipolaridad de CIU a movimiento antisistema la van a pagar a un alto coste parece ser.

 6. Per cert, on acabarà Tremosa, amb els seus amics de la Lliga Nord?

  CiU: xenòfobs classistes rancis feixistoides.

 7. CiU és el nou partit antisistema, més que la CUP.

  M’ho he passat d’allò més bé veient que, amb el tema de Can Vies, CiU ha entrat en plena contradicció, negant el «dret a decidir» dels de Can Vies i dient que no podien constituir-se en «miniestat».

  Doncs bé, les enquestes ja estan pronosticant 29-30 escons per a CiU, i és que Mas ja no tornarà a optar a la reelecció. Qui el succeirà? Des de CDC, eliminaran als talibans en el seu proper congrés?

  Seria interessant veure què passa a CiU des de dins. Només poden estar de dues maneres: o bé decidits a autoimmolar-se (com sembla que vol fer Artur Mas), o bé absolutament nerviosos, preocupats per la desaparició del seu tinglado mafiós.

  Per cert, ha estat fantàstic el fiasco de Tremosa, i és que Javier Nart tenia raó. Bravo per UPyD i C’s!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: