Es converteixen en volemvotars després de 6 hores mirant TV3.

Epidemiòlegs de l’hospital Sant Jordi Pujol han aïllat la «mol.lècula pseudo1714» que provoca la conversió en volemvotar.

VOLEMVOTAR

 

L’activació de la mol.lècula es produeix després d’una exposició intensiva a TV3, Catalunya Ràdio, La Vanguàrdia, RAC1 i altres mitjans nacionalistes. Aquesta exposició excita el ressentiment, l’odi, la frustració i el victimisme, provocant una reacció somàtica que fa perdre el seny, respirar dient troles com la Rahola i remugar amb fixació «espanyansroba», «ensvolenaixafar» o «ensvolenresiduals». En molts casos la persona infectada pot acabar esbatussant algú, com va comprovar en Pere Navarro.

Els epidemiòlegs diuen que el volemvotar es cura amb amor, apagant TV3 i gaudint de la vida.

bastoncillo

 Categories: CATchondeo, En el Butifarrèndum

Tags: , , , ,

15 comentarios

 1. Es genial el lavado de cerebro gratuito.??

 2. Si será droga eso del nacionalisme-volemvutar., etc, que se han sacado con la estelada los más inimaginales objetos de uso personal e íntimo, hasta me da un poco de pudor insinuarios, lo dejo a la libre imaginacion de los lectores. Pero es verdad, la estelada sale hasta en la sopa, en los mondadientes y, yendo al extremo opuesto, hasta en el papel higiénico. Como diría Astérix: «Estos nacionalistas están bien locos». Lo lamentable es que, cuando termine este espectáculo demencial, tendremos que pagarles el proceso de desintoxicaciòn a los afectados de esteladitis aguda. Todo sea por caridad cristiana.

  • El otro día vi a una señorita ( no muy guapa ni femenina como podéis imaginar) con las zapatillas deportivas de la cubana y mi perturbada mente comenzó rápidamente a pensar en un dispositivo gadget camuflado en mis zapatos que disparase tinta como un calamar, se trataría de acercarse a pedirle fuego o algo similar y cubanita de luto….

 3. Senyors «uri» i «ciutadà»,

  Aquest és un blog on imagino que els administradors del mateix exerceixen el dret a decidir la publicació del que els surt de les seves parts més nobles. [Jo només sóc un lector del blog, no puc ni vull parlar en nom d’ells.]

  D’altra banda, és un fet objectiu que la Generalitat usa com a instruments de propaganda política barata, a l’estil de Cubavisión, el conglomerat de principals mitjans de comunicació catalans, que o bé són públics, o bé reben subvencions públiques (incrementades, «curiosament», en temps de crisi): TV3, CatRadio, RAC-1, LV, El Periódico, Ara, 8TV i un llarg etcètera. No és estrany, doncs, que Catalunya sigui, segons la UE, la regió 130 d’Europa, d’una llista de 172, en matèria de corrupció (i la primera d’Espanya).

  Per tant, no és d’estranyar que a molts ens sembli necessari posar un contrapunt a la desequilibrada i de cap manera neutral (però sí pagada amb els diners de TOTS) visió «oficial» de molts dels assumptes que ens preocupen. I si és amb un toc d’humor, millor que millor.

  Per cert, la «nostra» democràcia? Sí, la NOSTRA, la de TOTS (vosaltres inclosos), la d’un estat de dret que té una democràcia homologable a nivell internacional.

  «Cap argument»? Ans al contrari. En aquesta web apareixen moltíssimes notícies i reflexions que demostren la falsedat de moltíssimes de les «veritats», lemes fal·laços i mantres repetits fins la sacietat, i que la ment acrítica assimila dòcilment.

  Us convido a llegir els arxius d’aquest imprescindible blog, a seguir les notícies que hi apareixen diàriament, i a xerrar amb els contertulis.

 4. Així us veig… Estaré infectat….i arguments he donat… Potset no els has sabut veure, o llegir…

 5. Hipocresia pura i dura hi ha aquí…. Que només us fixeu en un bàndol… I ens diuen feixistes….. Jajaja soc català i no em caso amb ningu! Menys em casaria amb vosaltres… Dolča catalunya : llaminadura espanyolista

 6. No hay nada mejor como antídoto, que aislarse, escuchando buena música, una lectura interesante o una información veraz e independiente. Y ya me pueden poner medios afines a «volemvotar». OS aseguro que funcionan.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: