El nacionalisme s´esgota i ensorra Catalunya. Però hi ha remei.

El seny hispànic dels catalans haurà de desenrunar -un cop més- les desfetes de la rauxa nacionalista.

20140529_235215La Hisenda pública catalana té un forat de €60.000 milions. La Sanitat i l’Ensenyament tenen una de les pitjors qualitats d’Europa. El 17% dels catalans no pot engegar la calefacció en hivern, el 29% viu en estat de pobresa. S’ataquen seus de partits, colpegen dirigents polítics per no tenir la senyera neta o ser “espanyols”. Volen obligar la gent a renunciar a part de la seva identitat immemorial. I ara alguns barris de la capital cremen per la nit.

El nacionalisme no és la solució; és part del problema. El nacionalisme és un arma d’ensorrament massiu. Plegats en podem fugir i bastir la Catalunya oberta, emprenedora, viva, trascendent, universal i plenament catalana que volem. La que va tenir com primer nom Marca Hispànica, i que avui alguns, canviant-li fins i tot la bandera, volen convertir en Catalibània.

Fugim del nacionalisme.

bastoncilloCategories: Huid del nacionalismo, Mejor juntos

Tags: , ,

Deja un comentario