Nacionalistes del CATN ja diuen que el «referèndum» no es farà.

Així ho veu en Ferran Requejo, del CATN.

requejo

En Mas va muntar i regar de diners públics un xiringuito que es diu Consell Assessor per a la Transició Nacional. Allà van anar a parar ideòlegs de segona com Germà Bel o Àngel Castiñeira (si us plau, passi pel catalanitzador de cognoms), gent de carreres nacionals frustrades com en Santiago Vidal i Carles Viver, empresaris ceballuts (l’amo de Bonpreu, un dels supers més cars de Catalunya), articulistes radicals com Salvador Cardús i Pilar Rahola, i alguns professors allunyats de la realitat, més coneguts aquí per les seves idees nacionalistes que per les seves contribucions a la ciència, i que es llueixen dibuixant rutes polítiques fora de la llei.

Curiosament, en Mas diu que vol fer un referèndum per saber si la gent vol la secessió, però ell ja la prepara des del CATN. Pura lògica nacionalista, i pura presa de pèl als catalans.

Ara un dels membres del CATN, el professor Requejo (si us plau, passi pel catalanitzador de cognoms), ja veu «bastant probable» que no es faci el referèndum.

En què quedem? El tema ja ens fatiga. Volen posar-se d’una vegada a treballar pels administrats? Prou de fer el ridícul i marejar els catalans, senyors nacionalistes.

bastoncillo



Categories: En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.