Temps de refer-se.

No vivim només de pa.

Arreu de Catalunya la gent viu la Quaresma com un temps d’enfortiment espiritual. “Avui, com en temps de Moisès i sempre, cal passar pel mar Roig de la contrarietat per arribar a la terra promesa de la consolació. Mostrant-nos-la des de la creu i oferint-nos refugi en son cor obert per la llança, Jesús nos va dient a tots i a tota hora: ‘Veniu a mi los qui estau afeixugats, que jo us refaré'” (Mn Cinto Verdaguer, 1895)

jesuylasamaritana

Jesús demana aigua a la Samaritana (Carlo Marotto)

¿Del consol l’aigua divina

com la cerques en lo món?

Vine amb mi al Calvari, vine,

jo t’ensenyaré la Font.

Qui una vegada s’hi abeura

diu al Senyor satisfet:

– Donau-me encara més set,

que és dolç lo tornar-hi a beure

dolca2Categories: Alma

Tags: , , , , , ,

Deja un comentario