On és la Plaça Salvador Dalí?

Madrid, Valladolid, Guadalajara…

Plaza de Dalí (Madrid) 08

Sí, totes aquestes ciutats han dedicat una plaça a aquest geni de la pintura, català universal. A Barcelona encara no té ni un trist carreró. Potser perquè era molt català i, per això mateix, molt espanyol, i no s’amagava.

I ara que ens vinguin amb allò de que no ens estimen. Au va!Categories: Catalanes universales, Huid del nacionalismo, Mejor juntos

Tags: , , , , , , ,

3 comentarios

  1. Donde manda el totalitarismo, no hay espacio para los genios.

  2. No se preocupen, es sólo cuestión de tiempo. Si han convertido a Cervantes en un escritor catalán, a Suárez en un héroe del independentismo, y a Colón en el fundador del imperio catalán, ¿no creen que pueden convertir a Dalí en el creador de la estelada?

  3. Trista i flagrant realitat.

Deja un comentario