Empastifen el rètol separatista de St. Joan de Vilatorrada.

Els bons pintors dissimulen els defectes del país.

vilatorrada

Catalunya no és perfecta. Alguns s’enceguen amb idees polítiques que creen divisió entre els catalans. Però gràcies a Déu n’hi ha d’altres que esborren la discòrdia amb la seva actitud entenidora, oberta i tolerant. O amb els seus pinzells. El passat cap de setmana van fer feina pel bé comú a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), dissimulant un defecte en un rètol a l’entrada del poble. On deia «Municipi per la independència», ara hi diu només «Municipi».

Són tan polits que els colors fins i tot fan estètica amb els del rètol.

Gràcies, lector que ens envies el testimoni. Gràcies, pintors de santa brotxa que feu el bé construint concòrdia als pobles catalans.

dolca2

 



Categories: Catalunya de tots

Tags: , , ,

2 comentarios

  1. Pintooor, que pintas con amooor…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.