Un altre mural indepe que no agrada als vilatans.

No volen la batasunització del seu poble.

mural

Limpia, fija y da esplendor.

Els lectors del blog es van animant i ens envien fotos de la recuperació de l´espai públic guanyat al separatisme.

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) va pintar a Llorenç del Penedès (Baix Penedès) un mural independentista amb motiu de la manifestació de l’11 de setembre de 2012. Durant un any ha estat lluint bonic i tranquilet. Però les coses van canviant.

El nacionalisme està escalfant la vida social catalana, i ell també es cremarà.  Aquest octubre de 2013 alguns veïns de la vila s´han “autodeterminat” a dir què pensen sobre el nacionalisme, i ho han expressat en el mural. Catalunya és de tots.

L’ANC de Llorenç ha declarat: “tornarem a lluitar, tornarem a pintar i tornarem a vèncer”. Quin avorriment.

dolcaCategories: Catalunya de tots, Huid del nacionalismo, Mejor juntos

Tags: , , , , ,

Deja un comentario