Sóc indepe, però… algú m’explica què he de votar?

Pregunta

Ja tenim pregunta, però…

I el reglament sobre el recompte?

I la interpretació dels vots? Hi ha politòlegs que diuen que seria aquesta: “En principi per a proclamar la independència caldria que el nombre de vots del segon sí fos superior a la meitat més un dels votants de la primera urna”. Vostès entenen res?

Com es compten els vots nuls? Com els vots en blanc? Quanta gent ha de votar? Qui garanteix el cens? Perquè ara votaran els majors de 16 anys? I els catalans que no viuen a Catalunya? I els estrangers què han de fer? Mantindrem la nacionalitat? Estem fent quelcom d’il.legal? Ja que ens gastarem tants diners en això, perquè no votem primer si volem el referèndum? I si L’Hospitalet diu que no, hauran d’acceptar per obligació la independència? Algú ens dirà quines són les conseqüències econòmiques de la independència? Ens fatigaran amb això durant tot un any? Ai, quin merder.

Visca el geni i la previsió catalana que va caracteritzar als nostres avis. Perquè els catalans d’avui som el ridícul d’Europa.

dolcaCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

Deja un comentario