Sóc indepe, però… algú m’explica què he de votar?

Pregunta

Ja tenim pregunta, però…

I el reglament sobre el recompte?

I la interpretació dels vots? Hi ha politòlegs que diuen que seria aquesta: «En principi per a proclamar la independència caldria que el nombre de vots del segon sí fos superior a la meitat més un dels votants de la primera urna». Vostès entenen res?

Com es compten els vots nuls? Com els vots en blanc? Quanta gent ha de votar? Qui garanteix el cens? Perquè ara votaran els majors de 16 anys? I els catalans que no viuen a Catalunya? I els estrangers què han de fer? Mantindrem la nacionalitat? Estem fent quelcom d’il.legal? Ja que ens gastarem tants diners en això, perquè no votem primer si volem el referèndum? I si L’Hospitalet diu que no, hauran d’acceptar per obligació la independència? Algú ens dirà quines són les conseqüències econòmiques de la independència? Ens fatigaran amb això durant tot un any? Ai, quin merder.

Visca el geni i la previsió catalana que va caracteritzar als nostres avis. Perquè els catalans d’avui som el ridícul d’Europa.

dolcaCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.