Quan en Franco prohibia cantar en català.

En José Guardiola, com tants d’altres, cantava en català durant el franquisme. I no va morir a la presó, ni a l’exili. No se sap que Dyango (José Gómez Romero… farà servir el “catalanitzador de cognoms”?) cantés en català en aquella època, però ara se’ns ha fet independentista.

En Guardiola va fer feliços molts catalans durant molt de temps, cantant en català i en castellà. Normal.

Ara és obligatori que totes les ràdios que emeten a Catalunya tinguin quota de cançons en català. Pràcticament totes de grups subvencionats per la Generalitat. És a dir, per totes les famílies catalanes. Evidentment, la millor manera d’anorrear la música i les famílies de Catalunya.

dolcaCategories: Arte dulce, CATchondeo

Tags: , , , , , ,

1 comentario

  1. ¿Y cuando Salomé cantó en catalán, y ganó, en el Festival de la Canción Mediterránea. Era en la década de los sesenta. Lo siento pero no recuerdo el título de la canción.

Deja un comentario