Obtingui el seu passaport indepe per 5€, i vagi-se’n ben lluny.

 

Passaport indepe

El merchandising separatista arriba al ridícul. El passaport català és l’espanyol, com sempre i amb ple dret, doncs com a catalans som també espanyols i europeus.

Però a alguns indepes no els agrada veure la paraula «Espanya» al seu document, i opten per cobrir-la amb una funda. Així es fan la il.lusió de que són europeus amb ciutadania catalana. Llàstima que la UE no ens vol independents, i hauriem de sortir-ne. Aquest somni de la funda costa 5 euros. La independència real ens costarà moltíssim més.

D’altres indepes no es conformen amb la funda, i en aquesta direcció encarreguen un autèntic passaport català per 12 euros. D’aquesta manera ja tenen la seva identitat complerta, ja són uns catalans plens. Ara bé, possiblement la multa a l’aeroport costarà molt més de 12 euros.

I potser això els farà tornar a la realitat. La realitat integradora i joiosa de ser català i espanyol. Ambues coses, sense renunciar a cap d’elles per ideologies passatgeres. Com sempre.

DC NavidadCategories: CATchondeo

Tags: , , ,

1 comentario

  1. Eso, eso, todos a Andorra … ¿Pero no le falta la estrellita y el triángulito masones?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: