L’independentisme comença a criticar la pregunta del referèndum.

La CUP i Solidaritat per la Independència engeguen la marxa enrera.

lopez tenaArrufat

Quim Arrufat, diputat de la CUP, diu que «si això fos un referèndum oficial, no avalaríem aquesta pregunta (…) No hi ha uns percentatges fixats, mínims, per saber si un resultat ja és clarament a favor de la independència, o a l’estat, i tampoc sabem què significa estat no independent. Què és? Una autonomia reforçada? Una altra negociació dins l’Estat espanyol? (…) Tampoc estem d’acord amb les respostes, però, amb la mateixa responsabilitat, li diem que anirem insistint els següents dies i setmanes que aquestes inconcrecions ens jugaran a la contra a escala internacional i que el bloc espanyol ho utilitzarà per desprestigiar una pregunta. Qui interpretarà quina pregunta és la guanyadora?”.

N’Alfons López Tena també es despenja: «La decisió sobre la independència l’han de prendre tots els catalans, no solament els catalans que vulguin que Catalunya esdevingui Estat». «Per què ens volen forçar, per poder votar SÍ a la independència, a votar prèviament SÍ a l’Estat no independent? No s’ha fet mai enlloc (…) Ni a Puerto Rico van ser tan #trilers», ha dit a Twitter.

Déu meu, quina colla. I quin ridícul internacional.

dolca

 Categories: En el Butifarrèndum

Tags: , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: