La selecció catalana es desinfla

Gairebé 10.000 espectadors menys que l’any passat.

Image

És el que passa quan l’esport es polititza i un divertit partit de futbol nadalenc es converteix en una apologia de l’independentisme: que la gent no hi va i fem el ridícul. En efecte, el nacionalisme divideix la societat catalana i li treu força, abocant-la al ridícul més espantós.

Per cert, això de que el «poble» català és unànim i vol la independència, cada cop hi ha menys gent que s’ho creu. De fet, el poc públic, poc més de 20.000 persones, que es van aplegar a l’Estadi Olímpic per aquest partit han marcat un rècord: és la xifra més baixa d’assistència a un partit nadalenc de la selecció catalana. Enhorabona. I això que les entrades gairebé les regalaven i que van fer campanya per tota Catalunya perquè la gent hi anés.

Alguns posaran com a excusa el rival: Cap Verd, un país amb menys població que Saragossa, però la realitat és que els catalans ja estan tips de que qualsevol acte festiu el converteixin en un míting separatista.

DC NavidadCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , ,

2 comentarios

  1. Eso… ¿CUANTO DINERO HA COSTADO AL CONTRIBUYENTE? ¿Si viniera la SELECCIÓN ESPAÑOLA sería el mismo fracaso? Estos separatistas dan vergüenza ajena.

  2. Perquè porten l’uniformitat del Far$a? També es desinfla?… Quan és el próxim partit? On regalen les entrades? No m’ho perdré …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: