La Generalitat mana als nens que «juguin en català».

Això és competència dels polítics o dels pares? O potser dels nens?

Tujegues en catala

El Consorci per a la Normalització Lingüística, adscrit al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha iniciat la campanya «I tu, jugues en català?».

L’objectiu és «donar a conèixer i facilitar l’oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús». S´ha d´aconseguir que els nens «s´ho passin bé en català». Noteu bé allò de «jocs i joguines»: també al món de Toy Story existeix la ideologia de gènere.

Aviam: la Generalitat em farà una campanya de franc per donar a conèixer els productes que ven la meva empresa? M’ajudarà a que em comprin més? Qui és la Generalitat per dir als nostres fills com han de jugar? Qui és el Parlament, qui és en Mas per bombardejar els nens amb ideologies?

Malgrat que potser ens equivoquem, i la Generalitat es refereix a allò que estan fent els Junqueras, Mas, i altres nens de la política: jugar amb Catalunya.

dolca



Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , , , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.