Ensucian el mural independentista de Cardedeu.

Cardedeu

A la entrada de Cardedeu hay un enorme mural independentista. El Ayuntamiento del PP y CiU lo mandó borrar hace tiempo. Fue rehecho, después pintarrajeado por algunos vecinos, y vuelto a pintar por nacionalistas.

El pasado 21, a pesar de que la guardia urbana suele vigilarlo por las noches, ha vuelto a ser objeto de la volutad popular de algunos vecinos.

Un forero intdependentista manifiesta en el digital Racócatalà su asombro y espíritu tolerante: “el que em sobta és que hagin tingut els sants collons de fer-ho un divendres a les 12 de la nit amb la gran quantitat de cotxes que passen per allà i que cap conductor els hagi aturat o foragitat o esclafar-los  contra la paret amb el cotxe fins deixar-los com un ninot de goma.Quina casualitat que fa la tira d’ anys quan es feien pintades en aquella paret la poli local sempre apareixia i aquests colons s’han tirat allà una bona estona i marxen tant amples”.

Precisamente esto es el resultado de la batasunización del espacio público.

DC NavidadCategories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

Deja un comentario