Comença el desori: un famós ja diu que votarà Sí i No.

El referèndum ens posa en ridícul.

jordi evole

El periodista Jordi Évole va rebre ahir el premi Òmnium Cultural de Comunicació (el premi i la festa la paguem tots nosaltres, però en disfruten els nacionalistes) al Kursaal de Manresa. En el discurs que va fer, Évole va insinuar que votaria ‘Sí/No’ al referèndum sobre la independència. De fet, va dir que ell no era independentista, però tampoc unionista.

Algú ho enten? Si/No?, Sí o no, si us plau. Hem perdut el seny. Ara tothom pot jugar a proge-nacionalista en el grau que li convé.

Evidentment, la manera de conservar el seny és votar quan toca: a les eleccions legítimes. Votar el referèndum engendrat pel Front Nacionalista, donant aquesta dèria per legal i assenyada, és posar Catalunya en ridícul.

dolcaCategories: En el Butifarrèndum, Huid del nacionalismo

Tags: , , , , ,

Deja un comentario