Endreçar la batasunització ambiental de Catalunya.

Catalunya és de tots.

recuperar espai

El grup juvenil de les CUP, Arran, fa servir la tècnica batasuna de dominar l’espai públic de la nostra terra amb pintades de mal gust. També fan malbé qualsevol símbol que interpreten “espanyol”, com ara el Toro d’Osborne de Mallorca. Es tracta de crear un ambient asfixiant, on la publicitat i el signes separatistes i ideològcs siguin omnipresents, com feia el marxisme. Així s’aconsegueix crear un ambient d’hostigament i retret mental a tots els catalans normals. A més de deteriorar els edificis i augmentar la contaminació visual de Catalunya.

La llibertat política es comença a perdre amb la monopolització de l’espai públic. Alguns catalans volen aturar aquesta batasunització de l’urbanisme català, i demostrar que Catalunya no vol dir nacionalisme. Vet aquí una foto que ens envia un lector, per mostrar com un mural separatista de Sant Cugat del Vallès pot canviar ràpidament de color i fer palesa la diversitat catalana. Tant de bó aquestes reaccions serveixin per mantenir els nostres murs nets i lliures de contaminacions polítiques i visuals.

A Dolça Catalunya seguirem publicant les fotos que ens envieu de la recuperació de l’espai de tots, arreu de Catalunya.

dolcaCategories: Catalunya de tots, Huid del nacionalismo

Tags: , , , ,

Deja un comentario