«No em vull cabrejar quan obro un diari» que subvenciono, diu un polític indepe a una periodista.

Explica Anna Grau que li ho va recriminar en Puigcercós.

puigcercos

Y va ser perquè la periodista que ho explica, llavors delegada de l’Avui a Madrid, va dir que els independentistes no tenien una autèntica majoria social. Sembla que al polític d’ERC, que estava al poder amb el Tripartit, no li va plaure que els mitjans apessebrats tinguessin periodistes que volien ser lliures. I la va trucar de seguida per telèfon: «escolta, jo quan em compro un diari, no em vull cabrejar com una mona quan l’obro!».

Efectivament, no passa gairebé mai que un polític de la Generalitat es cabregi amb els mitjans que manté amb els nostres diners. Quasi bé tot està comprat.

Perquè els separatistes neguen als periodistes catalans el «dret a decidir» i la «llibertat» que reclamen per Catalunya?

dolcaCategories: Huid del nacionalismo

Tags: , , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: