L’eficàcia de les “estructures policials d’Estat”: tornen les patrulles populars.

On són els Mossos, senyor Mas?

patrulla

Els pagesos del Camp de Tarragona estan farts de robatoris. Diu el Diari de Tarragona que “els robatoris s’han accentuat en els darrers tres anys en el triangle comprès entre Tarragona, Reus i Valls. A tall d’exemple, al Morell (Tarragonès) s’han donat fins a 25 robatoris en un mes. Unió de Pagesos assegura que el nivell de desesperació és tan alt que alguns no descarten fer vigilància armats amb escopetes”.

A l’Empordà els robatoris a les finques són també endèmics. Segons sembla, TV3 té consigna de no informar de la situació per tal de no provocar alarma social. Però els fets són els fets. Els pagesos afirmen que amb la Guàrdia Civil això era més difícil que passés, donat que aquest cos estava integrat als pobles i s’hi dedicava més a tasques de seguretat. A comarques, la imatge dels Mossos està molt vinculada amb les sancions de trànsit i els controls d’alcoholèmia.

Però és clar, el senyor Mas vol les seves “estructures d’Estat”. No seria millor pensar en allò que convé els ciutadans, i no a l’ideologia de la Generalitat?

Ai, la nostra dolça Catalunya…

dolcaCategories: Mejor juntos

Tags: , , , , ,

Deja un comentario