Junqueras: sóc catòlic però defenso un programa anticatòlic.

Una mica de coherència, si us plau.

junqueras 3

«Avortament lliure i gratuit, Espanya ens roba i arruinarem la gent amb una aturada general d’una setmana. I demano vocacions religioses».

El president d’ERC, l’Oriol Junqueras, ens ha obert la seva ànima. «Faig crida a que hi hagin vocacions» religioses, ha dit a la facultat de Ciències de Comunicació de la Blanquerna. I després: «primer faig política i després em reconec com a cristià ,encara que només sigui des d’un punt de vista pràctic de la meva experiència vital. Ara bé, aquests valors universals, que en el meu cas són valors cristians, són molt més importants que la política».

A veure: com s’ha d’entendre això de «primer faig política, i després em reconec com a cristià», dit dos segons abans de «els valors cristians són molt més importants que la política»? Què va primer, l’ideologia política o el cristianisme, senyor Junqueras? Déu meu, quin embolic.

Aviam si ens entenem: un polític que presideix un partit que porta al seu programa la defensa l’avortament, el «matrimoni» homosexual, el laïcisme, l’ideologia de gènere i les restriccions a la llibertat d’ensenyament; un polític que està disposat a malbaratar el bé comú aturant l’economia per tal de fer mal a allò que ell anomena «Espanya», que en realitat són moltes persones; un polític que escampa sentiments negatius i excita l’egoïsme proclamant l’ «Espanya ens roba»; aquest polític no sembla tenir com a guia i orientació de la seva vida l’Evangeli, sinó una ideologia disgregadora.

Més aviat sembla que el senyor Junqueras segueix el credo nacionalista, i que potser volia fer alguns amics a l’universitat «catòlica» Blanquerna anant de catòlic.

El sr. Junqueras pot ser catòlic o ateu, això és decisió seva. Només li demanem coherència i seny. Dues coses difícils de trobar a cal nacionalisme.

dolcaCategories: Alma, Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

2 comentarios

  1. L’ORIOL te que entrar en el mes gran regal que ens ha donat Deu LA LLIBERTAT QUE ENS PERMET ESCOLLIR LLIUREMENT ENTRE EL BE I EL MAL.I QUE ENCAS DE DUBTE FER COM SANT IGNASI Y LA SEVA ORACIO preneu senyor la meva llibertad memoria,enteniment ivoluntadtot loque meu donat a Vos o torno tot es vostro disposseu de mi doneume el vostre amor i la vostre gracia que ja en ting prou

  2. A l’entrevista de fa poc a 8tv va dir que per a ell primer va la conciència, després la política. I en una famosa entrevista es va declarar creient en crisis permanent de fe http://www.lavanguardia.com/politica/elecciones-catalanas/20121112/54355101395/oriol-junqueras-creyente-crisis-fe.html

    És a dir, que està, no està i pot estar, potser però no, i tot alhora, sobre el mateix tema. O no. Qui sap.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.