Un eclesiàstic de Barcelona suggereix l’abat de Montserrat que demani perdó per no anar a la beatificació dels seus monjos

I que des de la seva “talaia moral” encoratgi ERC a demanar perdó pels assassinats de la Guerra Civil sota Companys

  Carta abat

Ens ha arribat una carta dirigida amb data d’avui al pare abat de Montserrat, dom Josep M. Soler, i signada per un prevere de Barcelona. L’eclesiàstic, després de reflexionar-hi uns dies, proposa l’abat que demani perdó per fer-se absent a la cerimònia de Tarragona, on es van beatificar una vintena de monjos de Montserrat. També li suggereix que demani perdó per la fugida de l’abat Marcet el 1936, abandonant els seus monjos. I que aprofiti la seva posició de referent moral per exhortar ERC a demanar perdó per la persecució religiosa que es va produir sota el seu il.lustre correligionari, president Lluís Companys.

Algú ho havia de dir.

dolcaCategories: Alma, Pensando bien

Deja un comentario