La cervesa «Estelada» es fabrica a Txèquia?

Són nacionalistes o pesseters?

estelada_rossa

L'»Estelada» es va començar a vendre el passat Sant Jordi i es fabricava a Tarragona.

En Nil Ollé, un dels tres fundadors, diu que «el nostre no és només un producte, sinó un projecte i un compromís real amb el país, la llengua i la cultura catalanes». De fet, la cervesa porta un dibuix de Sant Jordi i el drac, el mapa de Catalunya, València i Balears (els «Països Catalans» a la narrativa nacionalista), dues estelades, i hi diu «la nostra cervesa».

Ja veuen. Gràcies a Déu ja tenim aquí «la beguda d’aquells qui duen la terra catalana al cor», amb un compromís empresarial: «donar el 50% dels beneficis a organismes i entitats que defensin la llengua, la cultura i la llibertat del poble català».

 

Ara es diu al sector que per tema de costos i capacitat s’ha mogut la producció a la catalaníssima Txèquia.

 

Al final, la cervesa -més aviat fluixeta- no té cap importància. Pel consumidor és només una manifestació ideològica que estimularà la seva borratxera nacionalista. I pel Nil i els seus socis ja se sap: no hi ha res millor per ser un bon nacionalista com dur la terra catalana al cor… i els diners a Txèquia.

 

http://reusdigital.cat/noticies/tres-emprenedors-creen-una-cervesa-artesana-independentista-amb-el-nom-destelada-0

dolcaCategories: CATchondeo

Tags: , , ,

4 comentarios

 1. No llevabais ni una semana abiertos y ya estabais dando zas en toda la boca a los nazioanlsitas… jajaja
  Grande Dolça Catalunya

 2. Per a més informació ja sabeu on trobar-nos.
  Gràcies per la ignorància.

  Cervesa Estelada.

 3. Hola,

  Abans d’escriure articles crítics, barroerament irònics i desafortunats, demanaria que us informessiu més a fons dels temes que tracteu, en cas contrari el fonament dels vostres arguments cau pel seu propi pes.

  La Cervesa Estelada que es va començar a distribuir per Sant Jordi, Estelada Sense Filtrar, se segueix fent als Països Catalans, com en els seus inicis i no correspon a la que mostreu a la fotografia.

  La que mostreu a la fotografia és l’Estelada Rossa, la nostra segona cervesa, que ha nascut uns mesos més tard i certament es produeix a Txèquia per les necessitats de producció que requereix el projecte. Si necessiteu més informació o voleu coneixer més d’aprop en què consisteix aquest projecte i quin és el seu objectiu podeu contactar amb nosaltres i us l’explicarem mentre fem unes Estelades. I no patiu pels diners, convidem nosaltres!

  Cervesa Estelada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

 • Responsable: Dolça Catalunya
 • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
 • Legitimación: Consentimiento del interesado
 • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
 • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: