En Mas ens torna a posar en ridícul

Aquest cop davant països estrangers

Imagen

Fa uns dies, Artur Mas va trencar les regles de convivència institucional en un acte amb empresaris a Barcelona. Se li va acudir plantar la vicepresidenta Sáez de Santamaría, perquè «ell» volia ser la màxima autoritat. Si alguna cosa té el protocol, que va néixer per tal d’evitar conflictes, és que precisament per això és molt clar. Li tocava presidir a la vicepresidenta, i al president aguantar-se l’atac de gelosia.

Allò que no queda clar és que en Mas segueixi creient que presideix una Comunitat Autònoma: ara es tracta de crear «estructures d’estat», dins les quals sembla ser que s’inclou la mala educació. Davant els catalans tranquils i la resta d’Espanya, el president es posa cada vegada més en evidència.

Ara resulta que se celebra a Barcelona el Fòrum internacional de la Mediterrània. I que en Mas volia dirigir unes breus paraules al públic internacional. Tot i que probablement els estrangers han vingut a Barcelona per conèixer els detalls del «procés català», aquest cop a en Mas tampoc li tocava parlar. I el conseller Homs es queixa a Rajoy que això «no està a la línia de la bona col.laboració institucional».

En què quedem? Ahir no col.laborem i avui demanem col.laboració? No serà que el Sr. Mas es fa el malcontent, al més pur estil del victimisme nacionalista?. No s’adona en Mas que fa el ridícul davant l’audiència internacional?

Ara ja ho sabem: el nacionalisme, a més de fer perdre la raó, el seny i la bona educació, desprestigia Catalunya.

dolca



Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROTECCIÓN DE DATOS: De conformidad con las normativas de protección de datos, le facilitamos la siguiente información del tratamiento: (leer)

  • Responsable: Edicott Consulting SL
  • Fines del tratamiento: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios.
  • Derechos que le asisten: cceso, rectificación, portabilidad, supresión, limitación y oposición. Más información del tratamiento en la política de privacidad.