Per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals: €2.500 milions en 5 anys

TV3 i Catalunya Ràdio ens roben

burro

A Catalunya paguem 7 cadenes de televisió (TV3, 324, Super 3, Esport 3, 33, TV3HD, TV3CAT), i 4 emissores de ràdio (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, CatMúsica, iCat.cat). TV3 és la televisió més ineficient d’Espanya, amb 1.200 treballadors per punt de cuota de pantalla. TVE en té només 200.

La Generalitat ha retallat despeses a totes les àrees de la seva intervenció. Augmenta el temps d’espera als hospitals, falten llits, tanquen escoles… Però la despesa en mitjans de comunicació, que inclou «la Corpo» i les subvencions milionàries a tota la premsa i ràdio controlada pel Govern (Grupo Godó, El Periódico, Ara, El Punt…) és irrenunciable. Cap règim ideològic renuncia al control dels mitjans que poden configurar el pensament del poble en la direcció que desitja. Abans tancar hospitals i escoles que retallar «la ràdio / televisió nacional de Catalunya», com s’autodenominen Catalunya Ràdio i TV3.

Doncs bé, per mantenir aquesta estructura de propaganda nacionalista la Generalitat ha manllevat 2.500 milions d’euros a les famílies catalanes els darrers 5 anys.  No sabem si aquest impost patriòtic inclou el sou de 430.000 euros de la Mònica Terribas, que després d’enfonsar TV3 ara dirigeix el programa matinal de Catalunya Ràdio.

Des d’aquests mitjans subvencionats se’ns repeteix cada dia que «Espanya ens roba». Potser hi ha lladres que ens cauen més a prop.

dcCategories: Economía

Tags: , , , , , ,

1 comentario

  1. Esta pseudoperiodista es un filón de estupideces. No tiene desperdicio.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.

A %d blogueros les gusta esto: