Migren 34 cubanes d’El Vendrell

És el 2n cop. Les cubanes no volen pertorbar la pau de la vila.

Comarruga1

L’ANC les havia penjades a l’enllumenat públic dels barris marítims de Sant Salvador i Comarruga, per fer sentir estrangers els vilatans a casa seva. Les 34 veien com la seva presència provocaba esguerrades, malmirars i el desneriment de la convivència.

Van sentir dir al portaveu del sindicat de policies de Catalunya que amb laindependència penjarien dels màstils de la Força Naval catalana, muntada amb barquetes inflables de Toys’r’us.

Fa un parell de nits es van encelar. Ningú no sap on han anat. Però un vailet que viu fregant la Mercè de Barcelona diu que va veure una cua de cubanes entrant a Capitania Marítima amb reverència, demanant perdó a l’Almirall i oferint foragitar l’estel i agrupar les barres, per unir-se a les seves germanes que presideixen les naus de l’Armada espanyola.

bastoncillo



Categories: Catalunya de tots

Tags: , , ,

4 comentarios

  1. ELEGÍA A LA CUBANA EMIGRADA
    La cubana avergonzada,
    colgando de un palitroque,
    roja cual albaricoque,
    al sentirse despreciada,
    convirtióse en llamarada.
    Ya sólo quedan harapos,
    evidente chamusquina
    de un final al que destina
    la sociedad a los trapos
    ilegales de los capos.

  2. No es pseudo fascismo totalitario: es totalitarismo puro. Esa gente de Esquerra Totalitaria de Cataluña están creando odio y violencia en cantidades enormes, y no va a ser fácil extirpar esa porquería de las relaciones ciudadanas. Mas y el del ojo a la virulé deberán pagar en el futuro.

  3. Ja va sent hora que l’espai públic sigui l’espai de tots. Mentre això no sigui així, seguirem en condicions de pseudototalitarisme feixistoide.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.