Tomba el pal de la cubana a Lloret.

Es multiplica el malestar de les cubanes a Catalunya.

La Selva. Lloret de

Noten el rebuig popular i lluiten per deslliurar-se del màstil on les hi ha lligades l’ANC amb els diners de les nostres subvencions. Sembla que un veí ben trempat va veure com el pal s’inclinava de vergonya, i el va ajudar amb el seu cotxe.

Poc a poc, Catalunya se’n va desfent de símbols de discòrdia.

bastoncillo



Categories: Catalunya de tots

Tags: , , , ,

11 comentarios

  1. Veo, veo, veo……muchas esteladas por el horizonte………

    Y al Sr. Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar, cantando baladas, como cantaba Mari Trini : ¿Porqué a miiii…..se me a caído una estrella en el jardiiiiiín, iiiin?

  2. A lo que dice comentador habría que añadir la violencia de apropiarse de los medios de comunicación públicos y de las instituciones publicas y no digamos de la expulsión de una de nuestras dos lenguas propias incluso del patio de las escuelas. ¿Y que decir de la felicitación de Navidad con una escena de guerra (el sitio naval por la escuadra inglesa de Barcelona en 1905 ,mientras «els vigatans» austracistas bombardean Barcelona durante 20 días seguidos sin piedad) del presidente nacionalista de la Generalitat?

  3. I la de Sant Celoni, que l’acaben de posar fent una gran festa!! Ens donareu una alegria a mes d’un

  4. venga para cuando la de llinars del valles haber si me dais una alegria

  5. Violencia es imponer en lugar público y con dinero público una representación ideológica de un régimen con el que una gran parte de la población no está de acuerdo

  6. Nova apologia de la violencia. Sembla que l’autor d’aquest web s’ha equivocat en la definició de «seny de catalanes bajo el nacionalismo». Clar que igual troba que és molt assenyat estimbar el cotxe contra un pal. Mai se sap què passa pel cap d’algú amb tanta rancúnia i odio.

    • JAJAJA … «RANCUNIA Y ODIO». MUY BUENA. VAMOS DOLÇA, INFORMADNOS DE CÓMO SIGUEN VOLANDO LAS CUBANAS.

    • Hola Ferran, veig que no has contestat els meus darrers no sé quants missatges, i tampoc espero que em responguis aquí. No és un acte violent plantar una bandera política, que només representa una part de la ciutadania, en els espais públics?

    • No es un acte violent, es neteja dels espais públics.

    • Benvolguts senyors i senyores. Poden vostès exhibir el seu cinisme tant com els hi agradi. Però això no canvia les coses. Per moltes cíniques explicacions que pretenguin donar, están vostès fent apologia de la violència. Pero ara han donat un nou pas, i ja no es conformen amb cremar banderes. Ara aplaudeixen que la gent estimbi cotxes contra el pal d’una bandera, i demà justificaran que es posi un cotxe bomba.

    • De moment, sr. Ferran, aquí ningú està fent apologia de la violència, i veig que continues sense respondre a les meves preguntes (què t’he fet, jo?). D’altra banda, com anomenaries una presa de control d’aeroports, ports, grans infraestructures, etc. al marge de la Constitució? Una festa de les grosses? (Més que res, perquè sembla que tens un concepte de «violència» molt particular i adaptable…)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.