Transparència… però no massa.

Si ara ja actuen així, millor no pensar en què farien a una Catalunya independent (i «bananera», es clar)

20140112-121410.jpg

Diuen que són molt transparents, però només quan ens donen la informació que ells mateixos decideixen. Quan, però, els hi pregunten alguna cosa incòmoda, es tornen fosquíssims. És el que va passar quan la Carina Mejías va preguntar per les despeses de promoció de la Grossa. En Quico Homs es va posar vermell, va mirar cap amunt i es va negar a donar la dada.

No és el primer cop: encara que el Govern parli de transparència, el cert és que no arriba als mínims exigibles d’un país seriós. Millor no fer l’experiment de posar un estat en les mans d’una gent tan poc de fiar.

dolca



Categories: Huid del nacionalismo

Tags: , , , ,

9 comentarios

  1. No sé si us heu llegit la llei de transparència i bon govern del govern central, però la Unió Europea la designat com una llei pitjo que el franquisme.

    Realment no sé si vosaltres ús la heu llegit, però la llei espanyola estipula que qualsevol document pot ser secret d’estat i amb una temporalitat sine die (totalment democràtic i transparent)

    Si llegiu la llei catalana, dóna mil voltes a la espanyola en temes de transparència, i això es totalment objectiu ja que la llei està escrita i tothom la pot consultar

    • Si ja sabem…..els independentistes catalans són els més transparents, democràtics, cultes, respectuosos, educats, seriosos, honrats, sanaran als malalts i multiplicaran els comptes a Suïssa…..amb l’aval de la Unió Europea, l’ONU i el Vaticà.

      Sembla el discurs de Mars Attack…..»Som germans, venim en to de pau…..» ……pèro no direm res dels despilfarros de la Generalitat.

    • Jo no dic això, el que dic es que només feu que criticar el que fa el govern de la Generalitat, però el que fa el govern espanyol no passa res.
      En temes de transparència primer mireu que fa Espanya ja que com investigador que sóc, no deixa investigar la transició com cal impedint la consulta de documentació i violant els convenis internacionals d’investigació científica

    • Benvolgut Sr/a. Democràcia real.

      Aquí es tracta de posar de manifest els problemes que patim a Catalunya, no creu?.

      Per criticar al Govern central hi ha altres mitjans més apropiats, estupends i aprofitables, que no dubto a utilitzar.

      Al meu personalment, també em preocupa la situació d’Orient Mitjà, la Guerra a Síria, o la Sra. Merkel…..però aquesta pàgina web no sembla el millor moment, ni lloc, per parlar de tot això.

      Atentament.

  2. Hoy vuelven a imputar a un hijo de PUJOL …AÚN FALTA QUE IMPUTEN AL TESTO DE LA FAMILIA PUJOL FERRUSSOLA!!!

    • Jo també estic d’acord en que tots els polítics sigui quin sigui el seu color polític acabin pagant pels crims comesos no només contra la hisenda pública, sinó també contra la ciutadania, ja que (tècnicament) són els representants del poble.

      No hi ha cap partit polític, repeteixo, cap partit que no tingui imputats o acusats en temes de corrupció.
      El PP quan va intentar fer la reforma de l’administració local, podria haver intentat regular aquests tema, però evidentment hi ha coses que no es poden tocar en aquest país.

      Si un ciutadà roba per menjar, són 5 anys de presó. Si un polític roba desenes o centenars de milions, no només no li passa res sinó que moltes vegades l’acaben ascendint (Pujol, Aznar, Zapatero, Rajoy, Mas, Felipe Gonzalez, Urdangarin, etc, etc, etc)

      I encara diuen que aquest país és un dels més grans. Pot ser que per extensió territorial si, però per qüestions democràtiques, socials, educatives, etc., no és més que un dels paisos més petits i insignificants.

  3. lo dicho., hoy nos necesitan para los votos. y nos haran la pelota., pero si algun dia llega la independencia., en un pais como este, ya no nos necesitaran., y ya podeis imaginar el grado de corrupcion.,

    josep.,

  4. De fet, això encaixa amb la quarta notícia «més dolça» d’aquesta web, on l’estudi de la UE situava Catalunya com una de les regions europees més corruptes (la més corrupta d’Espanya). Si es fes l’estudi a dia d’avui, es trencarien totes les escales de mesura de la corrupció.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.