Visita a l’exposició de pessebres de l’església de Betlem (Barcelona).

Una pla per a tota la família.

Un any més, l’Associació de Pessebristes de Barcelona, amb la col.laboració de les Agrupacions de Pessebristes de Castellterçol i Roda de Ter, ha obert l’exposició de pessebres a l’església de Nostra Senyora de Betlem, a les Rambles de Barcelona.

IMG_0024

En un espai petit i comfortable es pot gaudir dels diorames de L. Alabern, A. Casulleras, R. Folch, J. Rius, F. Romagosa i A. Termens. L’entrada val 2,5 euros i la canalla entra de franc.

Tot i que la temàtica dels diorames és cada cop més costumbrista i menys propiament nadalenca, és un bon pla per gaudir d’una tarda en família al Barri Antic de Barcelona, abans -o potser després- de fer una xocolata desfeta amb nata a la granja del carrer Xuclà.

Dolça i nadalenca Catalunya…

DC Navidad



Categories: Alma, Tradiciones

Tags: , , , , ,

1 comentario

  1. Jo hi vaig anar a l’exposició de Sant Cugat. Petita però maca. Amb pessebres de Venezuela, Bolivia, México … De franc, a l’edifici enfront del Monestir. Val la pena gaudir del Nadal amb la canalla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.