Catalonia is not Europa.

Durao Barroso diu que sortirem d’Europa si ens independitzem.

cataluña europa

Portem molts anys intentant fer Europa a la nostra manera i trobar-hi un lloc per Catalunya. Vam enviar en Gasòliba a crear el Patronat Català per Europa. Hem afegit un estel a la senyera, com els de la bandera europea. Hem fet la campanya «Catalunya, nou estat d’Europa». Tot i que hem fet molts esforços per que triomfés l’Unió Europea i hem jugat amb lleialtat, ara Europa no ens vol. Volem exercir el nostre «dret a decidir» sortir d’Europa.

El president de la Comissió Europea, José Manuel Durao Barroso, ha exposat per escrit (20 novembre) a l’eurodiputat de Convergència Democràtica Ramon Tremosa la posició oficial de la UE davant una eventual independència de Catalunyai hi deixa clar que seria considerada «un tercer Estat respecte de la UE i els tractats deixarien d’aplicar-se al seu territori». És a dir, que quedaria exclosa de la Unió.

No tenim cap altre remei que sortir d’Europa i cercar el nostre propi camí com a catalans. No hi ha tercera via. La tercera via som nosaltres.

Catalunya, nou estat de la galàxia. Adéu, Europa.

dolca



Categories: CATchondeo

Tags: , , , , , , , ,

1 comentario

  1. muy bueno el eslogan «Catalonia is not Europa», difundid a tope esta consigna.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.