President i vicepresidenta reconeixen que la consulta «fatiga» la gent.

Ja s’escolta al carrer que «el nacionalisme és un conyàs».

mas fatigat

«Ai, que n’estic de fatigat. Això del nacionalisme és un conyàs».

El President Artur Mas ha donat consigna de no cansar la gent amb el «procés» com va passar amb «l’enorme fatiga» de l’Estatut: «millor no parlar cada dia» de la consulta. Ara la Vicepresidenta Joana Ortega«por que es fatigui la gent amb la consulta», perquè ella també està «una mica fatigada».

Doncs molt fàcil: no us fatigueu més, sr. President i sra. Vicepresidenta. I no fatigueu més els catalans. Prou consultes, sobiranismes, processos, referèndums, estructures d’estat, estatuts, transició nacional, identitats, queixes, espanyaensroba, greujes, manifes i passetjades internacionals.

Bé que ho sabem, que el nacionalisme és un conyàs. Els catalans normals fa 35 anys que el suportem a l’escola, a l’església, a la política, als esports, a l’art, als mitjans de comunicació, als sindicats, a la universitat, als hospitals, a tot arreu.

Deixeu estar la gent, sr. President i sra. Vicepresidenta. Dediqueu-vos a governar pel bé comú i no us fatigueu més.

dolca



Categories: CATchondeo

Tags: , , , ,

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable: Dolça Catalunya
  • Finalidad: Gestión de suscripciones al blog y moderación de comentarios y el envío de boletines de noticias.
  • Legitimación: Consentimiento del interesado
  • Destinatarios: Los datos se comunicarán a Cloudflare Inc. (mejora rendimiento web; acogido a los acuerdos EU-U.S. Privacy Shield). No se comunicarán otros datos a terceros, salvo por una obligación legal.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
  • Información adicional: Puede consultar la información detallada sobre la protección de datos en política de privacidad.